Я книголюб :-)

Я дуже люблю читати. В дитинстві читав звичайні книжки (вдома була пристойна бібліотека), потім читав з комп’ютера (TC F3), а останні кілька років читаю з телефона (QReader’om %)). Я люблю фантастику, фентезі, історичні і пригодницькі романи, детективи і багато чого іншого. Не люблю манеру Ніка Перумова, маю двояке враження від творчості Пєлєвіна і сміюсь читаючи Екслєра. Прочитав всю “Війну і Мир” Толстого і “Роксолану” Загребельного, певний час фанатів від Battle Tech і саг про Конана. В живу спілкувався з Лук’яненком, Вохою і Cапковським, вітався за руку з Робертом Шеклі.

Згадаю тільки найбільш улюблених авторів, щоб можна було скласти враження про мої уподобання:
– Джордж Мартін
– Анджей Сапковський
– Глен Кук
– Гарі Гаррісон
– Сергій Лук’яненко
– Дж. Р. Р. Толкієн
– Сергій Алєксєєв
– Вадим Панов
– Макс Фрай
– Стівен Кінг
– Жуль Верн
– Конан Дойль
– Дж. Ф. Купер
– Агата Крісті
– Едгар Берроуз
– Дж. Клавелл
– Марія Сємьонова
– Майн Рід
– і т.д.

Чесно кажучи сам вже всього не пам’ятаю і деякі речі залюбки перечитую. Підозрюю, що якби замість читання художньої літератури більше часу приділяв роботі, то вже б давно став олігархом. Книги це свого роду наркотик, але краще вже читати ніж колотись…

One thought on “Я книголюб :-)

  1. Как же мне понравилось Ваше владение украинским языком. Красивое и прагматичное. Загляну к Вам в блог как-нибудь ещё.
    Можно попутно посоветовать Вам чтение – Борис Акунин. Массовое чтение в очень хитрой упаковке. Самые умные мысли скрыты от массового читателя. Очень приятный русский язык.
    anvil4@i.ua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *