Нові можливості PRO аккаунтів. А толку з того?

Вчора отримав лист від free-lance.ru наступного змісту:

Уважаемые фрилансеры!

Для удобного и эффективного поиска работы на ресурсе Free-lance.ru мы расширили возможности аккакунта PRO. Теперь пользователи с аккаунтом PRO получают новое преимущество . они отображаются в каталоге по 5 специализациям (основная специализация + 4 дополнительные специализации). Пользователи без аккаунта PRO размещаются в каталоге только по своей основной специализации (независимо от количества разделов в портфолио). Обсудить нововведение вы можете здесь: http://www.free-lance.ru/blogs/view.php?tr=270419&ord=new .
И еще одно полезное дополнение: пользователи с аккаунтом PRO в ответах на проект могут прикреплять работы из своего портфолио или другие работы, которые подходят для демонстрации своего профессионального уровня.

До цього часу я вже близько року нормально жив і без PRO і без каталога. А тут вирішив купити, щоб вилізти на першу сторінку каталогу зразу в 3-х спеціалізаціях.

Та виявилося, що не все так просто. Значить є основна спеціалізація (в мене це “Веб програмування“) і додаткові (в мому випадку “Сайти під ключ” і “Пошукові системи”). Вийшло, що по своїй спецалізації я на першій сторінці (ну так і мало бути), а по додаткових десь в районі 4-ї, 5-ї сторінки – бо спочатку йдуть всі-всі-всі юзери в яких та спеціалізація вказана як основна.

В принципі це правильно, інакше б в рейтингах бардак почався. Але зовсім не очевидно (я коли не побачив себе на 1-й сторінці, то вирішив, що це баґа така). І користі з того я особливої наприклад не бачу… Ну хто мене знайде на тій 4-й сторінці?

Ось такі то справи. Хоча є один позитивний момент – почистив портфоліо (вилучив деякі мертві сайти) і закачав нові прев’юшки до робіт (без PRO preview не відображаються).

P.S. Розмістив в слайдбарі іменну кнопку “Працюю тут – Free-lance.ru” з стилізованим зображенням моєї аватарки. Це подарунок від дизайнера Сергія Сіманова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *