Льодовиковий період

Вчора в Хмельницькому відкрили першу ковзанку! Ми з Данкою таку подію пропустити не могли. Тож в 16.40 ми вже мали 2ва квитки на 18.00. Черга була порівняно не велика, а вартість одного квитка 35-ть грн (в будні дні взагалі 25-ть грн). Правда, тривалість сеансу не година (як в Києві чи Львові), а 45-ть хвилин (та все одно ціна халявна).


Взагалі прикольно замутили. Між сеансами перерва 30-ть хвилин – за цей час якраз встигають оновити ковзанку. В середину пускають за 15-ть хвилин до початку сеансу – цього часу якраз достатньо, щоб надягнути ковзани. І ковзани всі новенькі, на відміну від тих роздовбаних, що дають на Медику (у Львові). На мою лапу 43-го розміру ковзани 42-го виявилися завеликі – довелось міняти на 41-й. Данці ж зразу підійшли на розмір менші. Чоловічі ковзани до речі легше зашнуровувати і розшнуровувати.

За 45-ть хвилин проведених на ковзанці Данка нагадала як треба кататися і навчилася крутитися. Я теж навчився крутитися і майже навчився їздити задом-наперед :). Взагалі класно відпочили! Завтра може сходимо ще раз.

3 thoughts on “Льодовиковий період

  1. Із запізненням та все ж вітаю! ))
    Свій блог вести то не просто – тож вітаю. Молодець! ))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *